Oavgort i mot TGIF U

04 MAR 2019 09:18
  • Skapad: 04 MAR 2019 09:18

Det blev oavgjort mot TGIF U på Tidavallen. Resultatet blev 3-3 efter underläge 2-0 i paus. Målskyttar Jesper Bylund, Anton Gustavsson och ett självmål.

Till matchen hade vi med oss några moment att träna på. Några av dessa utvförde vi bra och andra mindre bra, precis som det är i början på säsongen och när man tränar på något nytt.

Matchen började mycket bra spelmässigt för oss där vi höll i bollen och hade spelövertaget de första 25 minuterna. Efter det började vi tappade lite att spelet och Tgif kom lite högre upp i plan lite oftare, mycket beroende på att vi slarvade. Det blåste rejält under matchen och gjorde det svårspelat för båda lagen. Andra halvlek fick vi vinden i ryggen och tryckte ner motståndarna rejält första 25 minuterna och vi både reducerade och kvitterade under denna period. Ledningsmålet  för oss var ett märkligt mål där blåsten gjorde att ett motlägg mitt på egen planhalva hos tgif letade sig in i mål. Vi fick en man utvisad i den 80 minuten och tgif kvitterade genom ett skott som styrde på en av våra backar och ställde Josef Andersson i vårt mål.

Vi gör ca 50 bra minuter under denna match och det syns att vi har ett bra spel i oss när det sitter och bättre kommer det bli. Nye Petter Wahlroos förtjänar lite extra beeröm för sin insats i matchen.

Nya tag och ännu bättre spel i fler minuter på lördag klockan 13 hemma mot Mariestads BK i vår första DM match.

/M

Skribent: Mats Karlsson